Poli Timișoara a obținut un punct la Iași

CSM Poli Iaşi a terminat la egalitate cu ACS Poli Timişoara, scor 1-1 (1-0), duminică seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 12-a a Ligii I de fotbal.

Ieşenii au deschis scorul prin golul marcat de ugandezul Luwagga William Kizito (45), în timp ce golul oaspeţilor a fost marcat de Alin Şeroni (90+6), cu preţul unei accidentări.

Ieşenii au avut un gol anulat pentru ofsaid la brazilianul Jo Santos (90+1), care a deviat şutul lui Tiago Almeida.

Echipa din Copou a mai ratat ocazii de gol prin Andrei Cristea (35) şi Pedro Mendes (71), în timp ce bănăţenii au avut şanse de gol prin Şeroni (41), Alexandru Munteanu (59), Sebastian Mailat (61) şi Ciprian Ţigănaşu (89).

Cosmin Bîrnoi (ACS Poli Timişoara) a avut nevoie de intervenţia ambulanţei după ce a fost lovit involuntar cu cotul de Miguel (46).

Poli Iaşi e neînvinsă de patru etape, având trei egaluri şi o victorie. ACS Poli Timişoara nu are nicio victorie în ultimele trei etape, în care a obţinut două egaluri şi a pierdut o dată.

CSM Poli Iaşi — ACS Poli Timişoara 1-1 (1-0), Stadion ”Emil Alexandrescu” — Iaşi
Au marcat: Luwagga William Kizito (45), respectiv Alin Şeroni (90+6).
Arbitru: Alexandru Tudor (Bucureşti); arbitri asistenţi: Gabriel Bârjac (Zalău), Bogdan Velicu (Bucureşti); arbitru de rezervă: Florin Mihai Marcu (Oradea)
Observatori: Stan Prodan (Alexandria) — CCA, Cătălin Cursaru (Ploieşti) — LPF,scrie Agerpres.ro

sursa foto: fanatik.ro

Cele mai citite

Related Articles