Condamnare pentru italianul care a ucis și a ars cadavrul unui român pe care l-a surprins la furat

În sfârșit judecătorii italieni au luat o decizie în cazul uciderii lui Cristian Maftei un roman de 38 de ani care a fost ucis cu bestialitate de italianul Giuseppe Signorello din Sicilia,  a relatat săptămâna aceasta publicația italiană tp24.it

Mai mult, italianul i-a dat și foc cadavrului românului și l-a aruncat cu ajutorul unor complici pe un camp, la aproximativ 800 de metri de ferma pe care o deținea împreună cu fratele său Vito Signorello.

Cadavrul carbonizat al românului a fost descoperit pe data de 22 mai 2016 și ca urmare a anchetei făcute de carabinieri s-a stabilit că acesta fusese împușcat în timp ce încerca să fure plante de cannabis din serele deținute de frații Giuseppe și Vito Signorello, împreună cu alți 3 români.

A ascuns cadavrul cu ajutorul a doi români

Conform reconstituirii făcute de autoritățile italiene Giuseppe Signorello, care păzea plantația de cannabis a surprins patru români care au încercat să fure o parte din plante. Pe un roman l-a împușcat în picior iar pe Cristian Maftei l-a ucis. După aceea, cu ajutorul fratelui său și a doi angajați de la fermă, acesta a dus cadavrul românului pe un camp unde i-a dat foc.

Din păcate, cei doi angajați care l-au ajutat pe Italian erau tot de naționalitate română. Ei se numesc Ionuț Stoica, 27 de ani, și Gheorghe Florian, de 28 de ani și au fost și ei arestați de carabinieri fiind acuzați de complicitate la ascunderea cadavrului.

Pe data de 21 septembrie 2017  Giuseppe Signorello a fost condamnat la 20 de ani de închisoare pentru uciderea și incendierea cadavrului  lui Cristian Maftei, în timp ce complicii săi își așteaptă sentințele în închisoare.

Membrii familiei victimei, care s-au constituit parte civilă, au primit despăgubiri între 20.000 și 50.000 de euro, a mai precizat publicația italiană.

Cele mai citite

Related Articles