[FOTO] Minivedete în recital pe Valea Cernei

a Sala de spectacole a Complexului hotelier Dacia din stațiunea Băile Herculane s-a desfășurat aseară (sâmbătă 23 septembrie)Festivalul de muzică pentru copii MINIVEDETE, la care au participat copii de diferite vârste din Craiova și Drobeta Turnu Severin.
Au evoluat în fața unui public numeros 24 de participanți, care au interpretat cel puțin două piese, iar cei de vârste mai mari au interpretat 4 piese. Festivalul a fost structurat pe două categorii : muzică populară și muzică ușoară, fiecare copil alegându-și piesele cu care s-a prezentat pe scenă.

“Acest eveniment a fost organizat pentru promovarea micilor talente din municipiile Craiova și Turnu Severin și bineînțeles că nu va fi ultimul, vom continua această frumoasă activitatepentru că sunt copilași care trebuie remarcați, trebuie să fie văyuți, să fie cunoscuți și să-și înfrunte teama, pentru că ei la început au o mică teamă, după aceea încep să capete experiență! Unii dintre ei au participat și la concursuri, unii mai puțin! Sunt copii buni, unii dintre ei au avut și mici emoții și probabil au fost și puțin obosiți, dar în general sunt copii buni!”, ne-a declarat Dorinela Pănescu – una dintre organizatoarele festivalului.

“M-am simțit foarte bine, scena este viața mea! Cânt de aproape un an și am participat la numeroase concursuri, unde am luat niște premii foarte frumoase! Mie îmi place foarte mult muzica și chiar vreau să devin artistă!”, ne-a declarat Bianca Andreea Dumitru din Craiova – una dintrer participante. O altă participantă venită tot de la Craiova a fost  Briana Holinger  : “Au fost ceva emoții, dar în rest a fost bine! Emoțiile vin de la public, dar în această seară m-am simțit foarte bine!”
Printre cele mai mici participante a fost Alexandra Maria Pănescu :” În această seară am cântat muzică populară și a fost foarte frumos pe scenă! Cânt de la 4 ani și acum am 5 ani! Am început să cânt pentru că verișoara mea cânta și îmi plăcea! Îmi place mai mult muzica ușoară!”
Paul-Sever SMADU

De același autor

Related Articles