Şef nou la Poliţia de Frontieră Timişoara

Prin ordin al ministrului Afacerilor Interne, la propunerea inspectorului general al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră Române, începând cu data de 21.09.2017 comisarul șef Giurea Tiberiu-Gim a fost împuternicit, în condițiile legii, ca șef al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara.

Comisarul șef Giurea Tiberiu-Gim are o bogată experiență în activitatea de supraveghere și control a frontierei de stat și a ocupat, de-a lungul timpului, diferite funcții de conducere în Poliția de Frontieră din nord-vestul țării ( șef al Sectorului Poliției de Frontieră Petea, adjunct al șefului I.J.P.F. Satu-Mare ), iar din data de 15.12.2011  până în prezent a coordonat activitatea Serviciului de Combaterea Migrației Ilegale și Infracționalității Transfrontaliere din pozitia de șef serviciu.

Noul inspector-șef este absolvent al Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza”, precum și al cursurilor post-universitare în domeniul cercetării penale, Managementul securizării frontierelor, Managementul strategic al Afacerilor Interne și al Colegiului Național de Afaceri Interne.

Împuternicirea comisarului șef Girea Tiberiu-Gim la conducerea I.T.P.F. Timișoara vine ca urmare a vacantării postului, prin încetarea raporturilor de serviciu, la cerere, cu drept de pensie, a șefului I.T.P.F. Timișoara, chestorul Iancu Nicolaie.

Cele mai citite

Related Articles