Doi timișoreni au luat medalie la Transylvanian Grand Prix

Perechea Alexandru Miculescu – Andra Păcurar de la Dance Spirit Timișoara a obținut medalie de bronz la Transylvanian Grand Prix, concurs de dans sportiv desfășurat la Sibiu. Secţiunea latino adulți a fost foarte disputată, campionii Germaniei şi cei ai Ungariei reușind să se claseze pe primele poziții. Timișorenii au ocupat poziția a III-a.

Antrenorul acestora, Horia Preda a afirmat:

”Încerc să abordez ambele laturi. Eu sunt mulțumit de sportivii mei, dar încerc să văd ce pot face mai departe să îmbunătățesc evoluția lor și asta mă obligă să fiu și critic, în anumite privințe. Este o poziție onorabilă pentru ei și în prezent se situează în primele 23 de perechi din lume în clasamentul Ranking. Împreună cu Alex și Andra încercăm să cucerim noi înălțimi. Perechea din Germania este locul 4 în lume, iar cea din Ungaria locul 7 și era foarte complicat să reușim să-i învingem. Sunt perechi cu experiență, perechi de valoare din lumea dansului sportiv mondial, perechi de o calitate extraordinară. Cred că a fost un dans frumos, cu spectacol așa cum trebuie să fie întro competiție de dans sportiv.”

Cei doi parteneri Alexandru Miculescu și Andra Păcurar deţin titlul de campioni mondiali la categoria sub 21 de ani şi sunt cea mai tânără pereche din top 24 mondial.

Cristina Corocan

De același autor

Related Articles