Motto:”Biblioteca este templul învăţăturii, iar învăţătura a eliberat mai mulţi oameni decât toate războaiele din istorie”.Carl Thomas Rowan

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea. Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

Biblioteca este patria cuvintelor care au avut ceva de spus

 În această seară,  de la ora 22, invitatul emisiunii „Singuri, dar împreună” este managerul Bibliotecii Județene Paul Iorgovici, Clara Maria Constantin.

Despre proiectele bibliotecii, despre cărți și despre oferta pe care o are biblioteca pentru cititorii de toate vârstele vom vorbi împreună cu Clara Maria Constantin și bineînțeles cu voi, ascultătorii noștri.

La numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62 puteţi intra în direct cu invitatul nostru.

 Rămâneţi pe frecvenţele 105.6 FM, iar ascultătorii din Clisura Dunării pe 91,9 FM  ori 92,8FM, dar ne puteți asculta şi pe radioresita.ro. sau  pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 0315.04.04.34, apel cu tarif normal.

Epilog:”Biblioteca este patria cuvintelor care au avut ceva de spus. Memoria este biblioteca minţii. Îmi imaginez Paradisul ca pe un fel de bibliotecă”.Jorge Luis Borges

Anca Bica Bălălău