Italia: Româncă de 30 de ani înjunghiată după ce și-a dus fetița de 7 ani la școală

O româncă de 30 de ani a fost înjunghiată la Milano, după ce și-a dus copilul de 7 ani la școală de fostul iubit italian care nu a acceptat despărțirea, a relatat publicația Corriere dela Sera.

Atacul asupra româncei s-a petrecut marți dimineață, 12 septembrie, imediat după ce tânăra româncă s-a întors de la școala unde își dusese fetița de 7 ani.

Conform presei din peninsulă problemele româncei cu italianul Tiziano Scalzo, cu vârsta de 49 de ani, au început din vara acestui an când femeia a decis să se despartă de acesta din cauza deselor accese de gelozie.

Românca și-a luat fetița și s-a mutat în altă parte dar italianul a hărțuit-o cu diverse mesaje astfel că femeia a depus la începutul lunii august o plângere la poliție. Italianul nu s-a oprit așa că pe data de 8 septembrie românca a depus o nouă plângere la poliție ceea ce pare că l-a înfuriat la culme pe fostul său iubit.

Italianul a înjunghiat-o în curtea casei

Acesta a așteptat-o ieri în curtea casei sale și a înjunghiat-o în abdomen, de mai multe ori, după care a fugit. Femeia a fost descoperită, plină de sânge, întinsă pe jos, de administratorul clădirii care a anunțat carabinierii și echipajele medicale de urgență.

Cu ultimele puteri femeia le-a spus carabinierilor numele atacatorilor după care a intrat în operație, viața ei fiind acum în afara pericolului.

Italianul a fost descoperit de carabinieri în strada  via Mecenate, la un balcon de la etajul patru acolo unde italianul cu un cuțit și o sticlă de vin în mână striga că vrea să se omoare. După numeroase negocieri carabinierii au intervenit și l-au împiedicat pe acesta să se arunce pe balcon (vezi foto). După care l-au arestat pentru tentativă de omor.

Locuri de muncă în Olanda pentru români în septembrie și octombrie 2017

De același autor

Related Articles