Un tânăr de 27 de ani a reușit o performanță aproape incredibilă și a reușit să provoace două accidente de circulație în două zile consecutiv, a relatat Aradon.

După ce luni, 11 septembrie, tânărul s-a răsturnat cu mașina – un BMW – între Arad și Șagu – după ce i-ar fi explodat un pneu, marți,12 septembrie a comis-o din nou.

Acesta a intrat cu un autoturism electric, marca Renault Kangoo, într-un copac, la ieșire din Arad spre Vinga, la ora nouă dimineața.

Dacă luni  tânărul teribilist  a scăpat cu răni ușoare și nu a rămas internat în spital, marți , în urma accidentului  picioarele i-au fost prinse sub bordul mașinii,  și a fost nevoie de intervenția celor de la descarcerare pentru a fi scos din autoturism.

Tânărul implicat în accidentul de ieri și de astăzi se numește Silviu Săplăcan și este fiul  unui consilierul local, a mai relatat publicația arădeană.

 Conform sursei citate  tânărul s-a îndreptat marți  dimineață spre locul în care a avut loc  luni primul accident. Se pare că acesta a dorit să vadă locul în care s-a răsturnat ieri cu mașina. Înainte de a ajunge la fața locului  a derapat și a intrat într-un copac de pe marginea drumului.

Sursa foto: aradon.ro