CSM Şcolar Reşiţa, victorie în Cupa României

174

Echipele din seria a IV-a a Ligii a III-a de fotbal CSM Şcolar Reşiţa şi CNS Deva s-au întâlnit marți în runda a 3-a a Cupei României, ediţia 2017-2018. Rosso-nerri s-au impus la limită, graţie golului înscris de Velcotă în minutul 68. Elevii lui Rocco Sandu s-au calificat astfel în faza următoare a Cupei României la fotba.

Prima repriză a meciului dintre Cetate Deva și CSM Reșița s-a disputat sub semnul echilibrului, niciuna din cele două formații nefiind dispusă să-și asume prea multe riscuri. Reșițenii au ținut mai mult de minge, dar niciuna din cele două formații nu și-a creat ocazii prea mari de gol. Partea secundă a început în aceeași notă, motiv pentru Roco Sandu să schimbe după ceva mai mult de zece minute de la reluarea jocului. Antrenorul CSM-ului a renunțat la Beloescu și Negoescu, mizând pe Poiană și Velcotă. Costin a avut imediat șansa deschiderii scorului, dar șutul acestuia a trecut puțin pe lângă poarta gazdelor.

Golul a picat în minutul 68, când Himcinschi s-a bătut pentru o minge în careul de 16 metri, a șutat lângă bară, obligându-l pe portarul Devei să respingă în față. Nou-intratul Velcotă a îndeplinit o simplă formalitate. Din acest moment, Deva a preluat controlul partidei, roș-negrii preferând un joc grupat și așteptând greșeala adversarului pentru a închide definitiv jocul. Acest lucru se putea întâmpla în minutul 85, când Costin a șutat înșelător, mingea lovind stâlpul din stânga al porții Devei. S-a terminat 1-0 pentru CSM Reșița sub cetate și rosso-nerii merg mai departe în Cupa României.

În altă ordine de idei, în campionat, CSM Şcolar Reşiţa va evolua vineri de la ora 17.00, în deplasare la CSM Lugoj, iar CNS Deva pe teren propriu cu ACS Şirineasa.

sursa foto:http://fotbal.csmresita.com

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.