Un șofer român a murit carbonizat şi două persoane au fost rănite, în urma unui accident rutier care s-a produs în această după amiază pe Drumul Naţional 2 B, la iesirea din Buzău spre Brăila. În zonă traficul s-a desfășurat anevoios, fiind dirijat de echipaje de poliţişti.

Din primele informaţii furnizate pentru Pro Tv de Biroul de Relaţii cu Presa al Poliţiei Judeţene Buzău, trei autovehicule, un camion aparținând unui abator de păsări si două autoturisme, au fost implicate într-un grav accident de circulaţie produs pe DN 2 B, la iesire din Buzău spre Brăila. În urma impactului, o maşină a luat foc.

”Un autoturism care circula pe Şoseaua Brăil, la ieşirea din municipiul Buzău, nu a păstrat distanţa corespunzătoare faţă de un autoturism care oprise pentru a efectua un viraj la stânga, a intrat în coliziune cu acesta şi l-a proiectat pe sensul opus, unde a fost tamponat de o autocisternă”, a declarat pentru Agerpres Mihai Drăghiciu, purtător de cuvânt al Poliţiei Judeţene Buzău.

O persoană a fost descoperită carbonizată în maşina care a ars. Victima este un bărbat de 30 de ani, care se pare că a rămas blocat în autoturismul care a luat foc.

Update: Ziarul Adevărul a relatat că șoferul decedat avea 39 de ani, lucra ca agent de pază la o societate din oraş şi se deplasa dinspre Buzău spre abatorul de pui de la Verguleasa, unde urma să intre în tură. La o intersecţie a oprit pentru a vira la stânga însă nu a fost observat la timp de şoferul unui autoturism Opel ce circula din spatele lui a fost lovit şi aruncat pe contrasens unde a fost lovit de o autocisternă.