Şoferul care a accidentat un pieton la sacu a fost reţinut

Poliţiştii rutieri au dispus ieri, prin ordonanţă, reţinerea şoferului care a accidentat un pieton pe raza localităţii Sacu şi a fugit de la locul faptei. Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Caraş-Severin.

Ieri poliţiştii rutieri au dispus, prin ordonanţă, reţinerea şoferului turc în vârstă de 64 de ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Reamintim faptul că la data de 9 septembrie a.c., în jurul orei 20.20, bănuitul a condus un ansamblu de vehicole format din cap tractor şi semiremorcă pe D.N.6, dinspre Caransebeş spre Lugoj. Pe raza localităţii Sacu, la km 475+100 m, acesta a lovit cu partea dreaptă a capului tractor un bărbat în vârstă de 53 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii în apropierea trecerii de pietoni marcată şi semnalizată corespunzător.
Ulterior, cetăţeanul turc a părăsit locul faptei, fiind depistat de poliţişti în apropierea punctului de trecere a frontierei Nădlac.

Cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Caraş-Severin, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeş cu propunere de arestare preventivă.

Redacţia Radio Reşiţa

Cele mai citite

Related Articles