Un bărbat imigrant din Mali a fost arestat și acuzat pentru uciderea cu brutalitate a unei românce în vârstă de 33 de ani din orașul german Regensburg, miercuri, a relatat publicația germană Breitbart citată de Jurnalul Național.

Imigrantul în vârstă de 21 de ani a fost arestat în această săptămână după ce o prostituată româncă în vârstă de 33 de ani a fost găsită moartă, miercuri, 6 septembrie, în apartamentul său din Regensburg.

Poliția germană susține că imigrantul din Mali este cu siguranță criminalul căutat deoarece telefonul româncei ucise a fost găsit asupra lui. Un purtător de cuvânt al poliției din Regensburg a declarat  că motivul crimei a fost jaful, iar refugiatul a sugrumat-o pe tânăra româncă până când aceasta a rămas fără suflare.

„Dorea bani de la ea, iar când aceasta a început să țipe, el a sugrumat-o cu mâinile până s-a oprit din țipat, apoi i-a luat lucrurile, telefonul mobil și a părăsit apartamentul.”, a declarat inspectorul șef Stefan Halder pentru Breitbart.

Bărbatul din Mali a venit în Germania fără niciun document de identitate în luna martie a acestui an și, în ciuda faptului că nu a reușit să primească statutul de refugiat, autoritățiile nu au reușit să îl deporteze.