O tânără româncă de numai 20 de ani a fost lovită de o mașină sâmbătă dimineață, în localitatea Valmadrera, a relatat portalul italian Lecco Notizie.

Tragicul accident a acut loc pe strada  XXV Aprile acolo unde românca a încercat să treacă strada printr-un loc neregulamentar și a fost lovită de o mașină Fiat Doblò al cărei conducător auto nu a reușit să o evite pe românca.

Echipajele de urgență au intervenit urgent la fața locului și au transportat-o pe româncă, pe nume Diana Gabriela Mateianu, cu ajutorul unui elicopter , la spitalul Manzoni din Lecco dar tânăra nu a mai putut fi salvată. Autoritățile au anunțat că aceasta a decedat cu puțin timp înainte de ora 00.00, în seara zilei de sâmbătă, 9 septembrie.

Diana venise de câteva zile în Italia, în vizită la iubitul său

Conform reconstituirii făcute de poliție, tânăra ar fi încercat să treacă strada deoarece în zonă nu erau treceri de pietoni și ar fi vrut să ajungă la o benzinărie de unde cel mai probabil să-și cumpere țigări. În mâna tinerei s-au găsit bani care coincid ca și sumă cu prețul unui pachet de țigări.

Jurnaliștii italieni au mai informat că tânăra venise în Italia în vizită la prietenul ei, rezident în localitatea Valmadrera și că aceasta se afla de doar câteva zile în peninsulă, urmând să se întoarcă în România în scurt timp.

Din păcate, drumul ei a fost curmat brutal, la numai 20 de ani, pe o stradă din Italia.

Vezi mai jos cateva imagini de la locul accidentului publicate de  Lecco Notizie: