Un muncitor român, angajat  al oțelăriei NLMK, care își are sediul în localitatea Vallese di Oppeano (provincia Verona), a decedat în această dimineață (sâmbătă, 9 septembrie 2017) în urma unui accident de muncă de-a dreptul teribil.

Din primele relatări ale presei din Peninsulă, accidentul a avut loc în jurul orei 10.00 dimineața. Din primele cercetări ale poliției a rezultat că muncitorul român muta, împreună cu un coleg de-al său, un capac al unui cuptor cu ajutorul unui mecanism cu cârlige.

Un cablu s-a desprins și românul a fost lovit în cap de un cârlig

În timpul acestei operațiuni unul din cabluri s-a desprins și unul din cârlige l-a lovit pe român în zona capului, acesta decedând pe loc. Chiar dacă colegii românului au chemat echipajele de urgență și la fața locului a sosit și un elicopter, medicii nu au putut decât să constate decesul românului.

Carabinierii au declanșat o anchetă pentru a investiga condițiile exacte ale producerii accidentului de muncă și cine sunt responsabili pentru acesta.

Pentru moment autoritățile nu au făcut publică identitatea românului decedat în urma accidentului de muncă și nici detalii referitoare la condițiile de muncă din fabrica în care s-a petrecut tragicul eveniment.

UPDATE: Publicația larena.it a relatat acum câteva minute că românul decedat, cu inițialele I.C., avea 32 de ani și era rezident în localitatea Vallese.

1 COMENTARIU

  1. Era din Comuna Raucesti , județul Neamț băiatul..
    Iubita lui așteaptă un copil..e tragic . Prin ce trec romanii noștri in străinătate , numai ei știu .

Comments are closed.