Un șofer român de camion a provocat închiderea unei autostrăzi din Italia pentru aproape 12 ore

Un adevărat haos a fost creat în Italia de un camion condus de un șofer român, în dimineața zilei de 7 septembrie, pe autostrada A10, între localitățile Savona și Abisola a relatat publicația La Repubblica.

Românul a pierdut controlul camionului pe care îl conducea și a lovit un stâlp după care camionul s-a răsturnat. Chiar dacă șoferul român nu a fost rănit marfa pe care o avea în camion s-a răsturnat pe o porțiune de aproximativ 250 de metri din autostradă și a început o adevărată nebunie în trafic.

În camion se aflau în principal paste de dinți, săpunuri lichide și alte substanțe asemănătoare care au făcut practic imposibilă traversarea zonei pe care acestea s-au deversat. Chiar dacă autoritățile au intervenit rapid și au încercat curățarea zonei cu material absorbant, acest lucru a fost imposibil și a fost necesară reasfaltarea zonei afectate.

Între timp pe autostradă s-au format cozi de zeci de kilometri și autoritățile au cerut intervenția apărării civile care a distribuit apă și alimente miilor de șoferi blocați în trafic.

Abia la ora 18.00 autostrada a fost redeschisă și ziarele din regiune au denumit “joia neagră” a șoferilor din această zonă, ziua de 7 septembrie.Vezi mai jos un filmuleț realizat de un șofer imediat după accident.

Cele mai citite

Related Articles