O româncă în vârstă de 25 de ani a murit și alte 8 persoane, toate de naționalitate română au fost rănite într-un accident de circulație care a avut loc vineri, 8 septembrie, în localitatea Daimiel, din provincia Ciudad Real, Spania, a relatat publicația spaniolă Lanza Digital.

Accidentul a avut loc  în jurul orei 13.00, pe șoseaua CM-4107, care face legătura între  localitățile Daimiel și Bolaños, la kilometrul 4.400.

Se pare că furgoneta în care se aflau românii s-a răsturnat după ce o roată de pe partea dreaptă a explodat.

Românii se duceau la muncă la scos ceapa

Toți românii care au fost implicați în acest tragic accident lucrează ca muncitori sezonieri la o plantație de ceapă din zonă. Conform primelor informații publicate de presa spaniolă, românca decedată era însărcinată și în furgoneta se afla și soțul său.

Răniții au fost transportați la spitalul din localitatea Ciudad Real. Conform publicației mai sus citate, unul din răniți este în stare gravă și este internat la terapie intensivă. În furgonetă se afla și un copil de șase ani care a scăpat însă doar cu câteva răni minore. Toți cei care se aflau în furgoneta răsturnată au vârste mai mici de 30 de ani a mai precizat Lanza Digital.