Italia: O româncă de 44 de ani s-a apucat să spargă geamurile unei stații de metrou

Joi, 7 septembrie, o româncă a fost protagonista unui episod mai puțin obișnuit la Milano, într-o stație de metrou, acolo unde aceasta a spart nu mai puțin de 15 ferestre într-un acces de furie.

Conform publicației  milano.fanpage.it , femeia, în vârsta de 44 de ani, a ajuns  la stația de metrou Villa Fiorita, cu aproximativ o oră înainte de începerea circulației trenurilor, la ora 5.00 dimineața.

La scurt timp femeia a început să spargă mai multe ferestre și după ce s-a răzbunat pe nu mai puțin de 15, s-a dus și s-a așezat pe o bancă. Personalul de la metrou a observat gesturile româncei și a alertat carabinierii care au sosit imediat la fața locului. Forțele de ordine au găsit-o pe româncă stând liniștită pe bancă și răspunsul acesteia cu referire la motivul pentru care a spart ferestrele a fost unul năucitor: „Obosisem de-atâta așteptat”.

Din păcate pentru ea, răspunsul nu a fost unul satisfăcător pentru carabinieri care au arestat-o cu acuzația de distrugere a domeniului public.

Urmează ca românca să aștepte decizia judecătorilor pentru a afla dacă va fi judecată în stare de arest sau în libertate.

 

Cele mai citite

Related Articles