Noul şef al Direcţiei de Sănătate Publică instalat astăzi într-un cadru festiv!

Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Caraş-Severin are un nou şef! În locul medicului Dragoş Luca a fost numit director executiv al instituţiei prin ordin de ministru, Dănilă Miloş.

Factori importanţi din sistemul de sănătate al judeţului Caraş-Severin, directori de spitale, medici şi reprezentanţi ai instituţilor sanitare şi-au dat întâlnire astăzi la sediul Direcţiei de Sănătate Publică pentru a marca un eveniment important, instalarea noului director al DSP. Dănilă Miloş este cel care va conduce instituţia pentru următoarele 6 luni până la ocuparea temporară sau definitivă a funcţiei publice prin concurs în condiţiile legii. Până în prezent acesta a ocupat funcţia de consilier juridic în cadrul DSP şi este angajat al instituţiei din 1997. Cu ce gând începe acest mandat aflăm chiar de la el.

Eu fac parte dintr-o echipă! O echipă a Direcţiei de Sănătate Publică din Caraş-Severin, o echipă frumoasă şi chiar vreau să le mulţumesc în special colegilor mei, medicului Albotă şi medicului Dragoş Luca pentru că avut încredere în mine, sper să nu dezamăgesc, voi rămâne deschis şi voi fi în slujba cetăţenilor.”,a declarat Dănilă Miloş.

La ceremonie a fost prezent şi prefectul Matei Lupu care a felicitat fosta conducere susţinând că în ultimii ani, DSP a avut o activitate bogată. Acesta i-a transmis noului şef DSP un mesaj de încurajare.

Vă doresc mult succes, să fiţi un  director bun şi să facem în aşa fel încât în judeţul Caraş-Severin să fie din ce în ce mai bine”.

Şi fostul manager Dragoş Luca a participat la eveniment si la încurajat pe Dănilă Miloş acum la început de drum.

Îi doresc să fie el, să ia ceea ce-i bun de la cei care au fost înainte, să vină cu tuşa lui personală, e greu ca orice început dar sunt convins că se va descurca foarte bine”,a precizat Luca.

Va reamintim că Dănila Miloş îl înlocuieşte în funcţie pe dr. Dragoş Luca care a fost destituit, în luna iulie, pe motiv că nu a îndeplinit planul de vaccinarea antirujeolă în conditile in care judeţul Caraş- Severin nu avea deloc vaccin de la Ministerul Sănătăţii. La vremea respectivă, Luca a aflat din presă despre Ordinul destituirii semnat de ministrul Sănătăţii, Florin Bodog.

Daiana Roşca

De același autor

Related Articles