Previziunile astrale pentru 8 septembrie:

Este o zi agreabilă, chiar dacă te vei agita ca de obicei și nu vei reuși să rezolvi tot ce ți-ai propus. La finalul zilei, va conta mai mult cum ai ajuns la un anume rezultat.

Horoscop 8 septembrie 2017 – Fecioară

Pe de o parte, îți faci griji pentru resursele de orice fel, pe de altă parte, știi că vei primi ajutor, dacă vei avea nevoie, de la cei care te apreciază.

Horoscop 8 septembrie 2017 – Balanță

E posibil să primești o veste bună sau o invitație la un eveniment frumos, dar să nu fii în dispoziția necesară pentru a aprecia corect ceea ce ți se oferă.

Horoscop 8 septembrie 2017 – Scorpion

Poți fi încântat de anumite lucruri, dar și foarte nemulțumit de altele. Tendința ta naturală ar fi să te concentrezi pe ceea ce te nemulțumește, deși nu poți face mare lucru acum.

Horoscop 8 septembrie 2017 – Săgetător

Te bucuri de o viziune mai luminoasă asupra viitorului, dar te pune pe gânduri lipsa resurselor necesare. Poate că nu sunt lipsuri, ci semnale că ți-ar fi utile niște schimbări.

Horoscop 8 septembrie 2017 – Capricorn

Îți este greu să renunți la o poziție de forță, inclusiv față de cei care îți pot cere socoteală pentru anumite bunuri pe care ți le-au încredințat spre administrare.

Horoscop 8 septembrie 2017 – Vărsător

Poți avea păreri opuse față de cele ale partenerului de cuplu, dar acesta nu trebuie să devină un motiv de conflict. Poate că adevărul e undeva la mijloc, între cele două păreri.

Horoscop 8 septembrie 2017 – Pești

Ai motive clare de bucurie, mai ales în legătură cu munca și cu relațiile din acel mediu. Supărările vin din trecut și nu ai de ce să le acorzi prea multă atenție.

Horoscop 8 septembrie 2017 – Taur

Ai parte de o zi care îți aduce șansa unor discuții deosebit de frumoase cu cei din familie. Se poate ajunge la împăcări nesperate și la regăsiri mult așteptate.

Horoscop 8 septembrie 2017 – Gemeni

Vei avea de ales între a accepta propunerile celor din anturajul apropiat și a te retrage, doar tu cu gândurile tale, ca să întorci pe toate părțile nemulțumirile proprii.

Horoscop 8 septembrie 2017- Berbec

Ai muncit mai mult decat ti s-a cerut pentru ca totul sa fie perfect si gata la timp, inainte de sedinta in care ti s-ar putea decide soarta, din punct de vedere profesional. Tot ceea ce mai poti face acum e sa astepti.

Horoscop 8 septembrie 2017 – Rac

Ai șansa unei împăcări cu o persoană din mediul de la serviciu, dacă vei accepta să rostești cuvintele potrivite, pe care le vei intui foarte bine la momentul potrivit.

Horoscop 8 septembrie 2017 – Leu

Ar fi bine să îți moderezi reacțiile și să încerci să nu ai ieșiri extreme, adică să fii prea aspru cu unii apropiați și prea îngăduitor cu alții, ca să nu fii înțeles greșit.