Producătorii din Caraş-Severin, cei mai apreciaţi la cel mai mare târg internaţional de agricultură din vestul României.

Mai mulţi agricultori din comunele Cornereva, Eftimie Murgu, Fârliug şi Mehadia participă până duminică la târgul internaţional de agricultură, industrie alimentară şi ambalaje, Agromalim din Arad, cea mai mare expoziţie de profil din vestul României, lângă alte 270 de firme şi peste 30 de producători din România. Pavel Nefir – director adjunct al Direcţiei pentru Agricultură Caraş-Severin, subliniază:

Pavel Nefir a precizat că, fermierii din judeţ sunt cei mai apreciaţi la unul din cele mai mari târguri de profil din România, după Indagra, fiind singurii din tot târgul care au început să vândă din produse înainte de deschiderea oficială a evenimentului:

Amintim că, printre mărfurile prezentate de fermierii cărăşeni se regăsesc produse unice în ţară, precum: brânza de găinuşă, oţetul de prune, mălaiul măcinat în morile de apă de pe Valea Rudăriei – monumente din patrimoniul Unesco, precum şi pâinea integrală din fâină de grâu şi coleşa de Almăj. (Hardy Cvoica)