Noul antrenor al echipei Viitorul Caransebeș va fi prezentat azi

317

Noul antrenor al echipei de fotbal Liga a IV-a, Viitorul Caransebeş, va fi prezentat astăzi. Ion Bica se va întâlni în această după amiază cu fotbaliştii de la Caransebeş, de la ora 17.00, urmând ca de la ora 18 să efectueze prima şedinţă de pregătire sub coordonarea sa. Preşedintele Clubului Viitorul Caransebeş, Ovidiu Chimigeriu a vorbit despre această schimbare de pe banca tehnică:

”În urma deciziei d-lui Dan Doran de a demisiona, o demisie justificată din punctul meu de vedere, a trebuit să aducem alt antrenor la echipă. Mă refer la componența lotului, despre care noul antrenor Ion Bica susține că este unul valoros. Consider că este justificată demisia deoarece dl. Dan Doran nu a știut să pună în valoare și să joace cu acești fotbaliști pe posturile lor. Nu a reușit să le pună în valoare calitățile. Nu atât rezultatul cu Voința Lupac, cât jocul foarte slab al echipei a dus la această decizie. Astăzi noul antrenor va fi prezentat băieților.”

Viitorul Caransebeş va evolua în etapa viitoare, sâmbătă, 9 septembrie, în deplasare la A.S. Berzasca.
Obiectivul echipei rămâne promovarea, după cum afirmă președintele Clubului Viitorul Caransebeş, Ovidiu Chimigeriu:

”Ne dorim să promovăm și sperăm să reușim asta. Dorim să realizăm la Caransebeș un grup unit, o echipă serioasă, care reușește să promoveze pe merit.„

sursa foto: 7 zile
Cristina Corocan