Italia: Român rămas fără ureche și bătut alături de prietena sa de doi albanezi

Un atac extrem de dur și violent a avut loc asupra a doi români, luni seara , 4 septembrie 2017, pe strada  Salsero din localitatea Montecatini Terme din provincia Pistoia, a relatat publicația La Nazione.

Este vorba de un român de 30 de ani și partenera acestuia care veniseră din Marea Britanie în vacanță în Montecatini Terme și care au fost atacați și bătuți de doi albanezi.

Aceștia l-au atacat pe român deoarece au văzut la mâna acestuia un ceas Rolex. După ce i-au luat ceasul românului albanezii au observat că acesta era fals și au avut un acces de furie lovindu-l de mai mulote ori pe român cu un baston. Mai mult unul din albanezi l-a apucat cu dinții de o ureche pe român și pur și simplu i-a smuls o bucată din aceasta.

Și prietena românului și-a luat câțiva pumni

Prietena românului, care se afla în apropiere, a încercat să intervină dar a primit doi pumni în figură care au culcat-o la pământ.

După ce i-au bătut bine pe români, albanezii au sărit într-o mașină și au dispărut de la fața locului. Imediat românii au sunat la numărul 113 și au alertat poliția din zonă care a ajuns la fața locului și a demarat urmărirea celor doi infractori.

La scurt timp mașina cu care atacatorii au fugit a fost identificată și proprietarul ei, un albanez de 40 de ani, a fost percheziționat. În apartamentul acestuia s-au găsit hainele pline de sângele românului bătut și albanezul a fost nevoit să mărturisească fapta comisă și să-l denunțe pe complicele său, un albanez de 25 de ani, care a fost prins la scurt timp.

În timp ce albanezul de 40 de ani a primit arest la domiciliu, cel de 25 de ani a fost încarcerat în închisoarea din Pistoia.

Cele mai citite

Related Articles