Spitalul Municipal din Caransebeş a primit bani de la primărie pentru utilităţi!

În sfârşit o veste bună pentru pacienţii de pe Valea Bistrei! Spitalul Municipal de Urgenţă din Caransebeş a primit bani de la primărie pentru utilităţi.

Din cauza problemelor financiare, vă reamintim că în urmă cu câteva luni unităţii medicale i-a fost tăiat gazul. Pentru a fi racordat în luna octombrie, conducerea spitalului trebuie să plătească eşalonarea. Din fondurile proprii, nu ar avea posibilitatea, astfel că în aceste condiţii, consiliul local a locat 160.000 lei pentru a rezolva şi această problemă.

La începutul anului, când s-a făcut bugetul, s-a promis spitalului că vor fi sprijiniţi prin plata utilităţilor pe care le au, aşa cum se procedează şi în alte localităţi. Neavând bani atunci, nu am putut să alocăm 100.000 de lei pe lună aşa că am dat mult mai puţin. Din nefericire, pentru că nu şi-au respectat eşalonarea la plata restanţelor la gaz, s-a tăiat gazul şi pentru a se reporni gazul în octombrie, trebuie să plătească neaparat eşalonarea. Din fondurile proprii, clar nu ar avea posibilitatea şi atunci alocăm 160.000 lei pentru utilităţile la spital, pentru a readuce la normal situaţia cu gazul”, a precizat directorul economic al Primăriei, Horia Irimia.

Daiana Roşca

De același autor

Related Articles