Pleacă Daum? Jurnaliștii germani anunță rezilierea contractului

31

Înfrângerea din Muntenegru ar putea fi ultimul meci pentru Christoph Daum ca selecționer al României. Potrivit germanilor de la Suddeutsche Zeitung, care citează o declarație a lui Daum pentru DPA (Agenția Germană de Presă – Deutsche Presse-Agentur), antrenorul de 63 de ani urmează să negocieze cu Federația Română de Fotbal rezilierea contractului.

”Singura întrebare e cum vom termina acest lucru într-un mod rezonabil”, ar fi spus Daum.

În articolul în care prezintă această declarație, jurnaliștii de la Suddeutsche Zeitung amintesc despre contrele pe care Daum le-a avut cu reprezentanții presei din România și amintesc și de problemele acestuia din trecut.

”Nu e ca și cum antrenorul Christoph Daum a fost luat mereu în serios”, îl ironizează germanii pe conaționalul lor, aducând aminte de problemele sale cu drogurile și de o dispută pe care a avut-o cu jurnalistul Stefan Raab, la începutul anilor 2000, când a fost întrebat dacă urmează să semneze cu austriecii de la Sturm Graz.

Numit ca selecționer anul trecut, după Euro 2016, Christoph Daum a semnat inițial până la finalul preliminariilor Cupei Mondiale din 2018, având ca obiectiv calificarea României la turneul final din Rusia.

Chiar dacă ”tricolorii” mai au de jucat două meciuri în aceste preliminarii, ei nu mai au nicio șansă să ajungă la competiția de anul viitor și, astfel, o eventuală despărțire de Daum nu ar fi deloc surprinzătoare,scrie digisport.ro

sursa foto:digisport.to