Platforma temporară de colectare a deşeurilor judeţene din Reşiţa rămâne deschisă până la noi ordine

Platforma temporară de gunoi de pe drumul Lupacului din municipiul Reşiţa rămâne momentan deschisă, a declarat astăzi pentru Radio Reşiţa Matei Lupu – prefectul judeţului Caraş-Severin.

Conform acestuia, până vineri, 8 septembrie comisarii Gărzii de Mediu, ai Agenţiei pentru protecţia Mediului Caraş-Severin şi reprezentanţii ISU Semenic vor evalua concret situaţia cantităţii de gunoi, depozitată de câţiva ani pe amplasamentul din incinta haldinei din Dealul Lupacului pentru a decide dacă acesta va fi închis sau îi va fi sistat temporar activitatea.

Gheorghe Muntean – comisar şef al Gărzii Naţionale de Mediu Caraş-Severin a precizat că, operatorul economic din Reşiţa, care gestionează deşeurile judeţene, are autorizaţie de mediu, dar nu a respectat toate condiţiile stipulate în aceasta, adică pentru colectare şi transport şi nicidecum pentru depozitare.

Sorin Simescu – administratorul societăţii care gestionează platforma temporară de gunoi din municipiul Reşiţa, nu a putut fi contactat pentru a oferi declaraţii presei.

Vom reveni cu informaţii!

(Hardy Cvoica)

Cele mai citite

Related Articles