UTA: Ne-a anunțat că nu mai vine prin SMS!

74

Update:14.00

În urmă cu câteva minute clubul UTA a infirmat informaţia oferită în urmă cu câteva ore:

Regretăm informaţia prezentată astăzi, cu privire la Liviu Ciobotariu. Comunicatul a fost postat după ce antrenorul a confirmat că acceptă să preia banca tehnică, a fost de acord cu condiţiile oferite de club şi i s-au cumpărat bilete de avion atât lui, cât şi secundului. Ulterior, printr-un SMS, Ciobotariu şi-a cerut scuze pentru situaţia pe care a creat-o, motivând că nu poate respecta înţelegerea, nefiind pregătit mental să revină în Liga a II-a.

————————————-

Conducerea clubului UTA a ajuns la un acord cu antrenorul Liviu Ciobotariu, care preia banca tehnică a echipei. Fostul internaţional ajunge astăzi la Arad, iar mâine va conduce primul antrenament. Ciobotariu va fi secondat de Adrian Iordache.

Născut pe 26 martie 1971, Liviu Ciobotariu a jucaţ în România, la echipele Progresul Bucureşti, Pandurii Târgu Jiu şi Dinamo Bucureşti (campion în 2000). Altă parte a carierei a petrecut-o în Belgia, unde a îmbrăcat tricourile echipelor Standard Liege, Mons şi Royal Antwerp. Pentru echipa naţională a României a evoluat de 32 de ori, marcând 3 goluri.

Cristina Corocan