Piloţii reşiţeni concurează la Sinaia

Pe circuitul stradal de la Sinaia va avea loc, la sfârşitul acestei săptămâni, sâmbătă, 20 şi duminică, 21 iulie, etapa a V-a a Campionatului Naţional de viteză în coastă.

Lucien HoraLa întrecere vor fi prezenţi şi cei doi piloţi de la ACM Sport Reşiţa, campionul en titre Lucien Hora şi Ovidiu Zaberca. După etapa de pe Valea Domanului, Lucien Hora a revenit meritat în fruntea clasamentului general şi abordează întrecerea de la Sinaia din postura de lider al actualei ediţii a Campionatului Naţional, cu 60 de puncte. Colegul său, Ovidiu Zaberca a reuşit în premieră clasarea pe podium la Open, cu ocazia etapei de acum două săptămâni.

Printre cei 96 de piloţi înscrişi la Trofeul Sinaia se numără încă un reşiţean, Mircea Pădurean, care reprezintă Auto Blic Braşov.

Sâmbătă, 20 iulie sunt programate recunoaşteri ale traseului şi manşe de antrenament cronometrate. Cele două manşe de concurs sunt programate duminică, 21 iulie, cu începere de la ora 12.

După patru etape din Campionatul Naţional de viteză în coastă, pe primul loc în clasamentul Open se află reşiţeanul Lucien Hora, cu 60 de puncte, urmat de Lucian Răduţ, cu 50 de puncte şi de Andrei Dumitrescu, cu 42 de puncte. Reşiţeanul Ovidiu Zaberca ocupă momentan locul 4, cu 40 de puncte.

Cele mai citite

Related Articles