Tânăr român de 32 de ani ucis la o nuntă pentru că a vrut să fure mireasa

Scene cu adevărat teribile s-au petrecut la o nuntă organizată în Satu Mare. Un bărbat de 32 de ani a fost găsit de poliţişti plin de răni, în noaptea de duminică spre luni, la puţin timp după miezul nopţii, pe un drum comunal din localitatea  Peleş.

Nuntașii și martorii tragediei au relatat că tânărul  ar fi petrecut la nunta din sat şi la un moment dat, s-a iscat un adevărat  scandal între el şi un alt nuntaş pe motiv că amândoi doreau să o fure pe mireasă, conform tradiției.

Ucigașul a trecut cu mașina peste cel cu care s-a certat

Sătenii au declarat că ucigașul, în vârstă de 25 de ani, l-a călcat cu mașina pe rivalul său, apoi a dispărut în noapte. Îngroziţi, localnicii au sunat imediat la 112 şi medicii veniţi de urgenţă l-au transportat pe bărbat la Spitalul Judeţean din Satu Mare. Din păcate, acesta a murit la scurt timp, medicii declarându-i decesul, a relatat portalul stirileprotv.ro.

Imediat după ce a comis fapta, tânărul de 25 de ani şi-a abandonat bebeluşul de numai o lună la rude şi a părăsit ţara, împreună cu soţia sa. El este căutat acum de poliţişti şi a fost dat în consemn la frontieră. Individul este cercetat pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.

UPDATE: „Poliţiştii au identificat conducătorul autoturismului bănuit de comiterea accidentului rutier, ca fiind un tânăr de 25 de ani din Botiz, aflat şi el la acel eveniment şi care ar fi părăsit ulterior locul accidentului. Sub presiunea cercetărilor efectuate de poliţiştii sătmăreni, bărbatul de 25 de ani din Botiz s-a prezentat la sediul I.P.J. Satu Mare, aflându-se în prezent în custodia poliţiei pentru audieri şi pentru continuarea procedurilor de urmărire penală, cercetat fiind sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.” se arată într-un comunicat de presă al IPJ Satu Mare.

Cele mai citite

Related Articles