Urmărit general, depistat la frontiera de la Cenad

         Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Cenad au depistat și predat autorităților competente un cetățean român, semnalat ca fiind urmărit general, care avea de executat o pedeapsă privativă de libertate de 1 an și 6 luni ani pentru săvârșirea de “infracțiuni contra ordinii și siguranței publice”.

La Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, în data de 1 septembrie, s-a prezentat, pentru efectuarea formalităților specifice, cetățeanul român Darius V. N., în vârstă de 32 de ani, domiciliat pe raza județului Timiș, pasager într-un autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în România.

Cu ocazia efectuării controlului specific, polițiștii de frontieră au constatat că bărbatul figura în bazele de date ca fiind urmărit în vederea arestării, alertă introdusă de autoritățile române. Persoana în cauză era căutată în vederea executării unei pedepse cu închisoarea de 1 an și 6 luni, pentru săvârșirea de “infracțiuni contra ordinii și siguranței publice”.

Polițiștii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei tânărului, acesta fiind predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Ada Botezan

Cele mai citite

Related Articles