Horoscop 3 septembrie 2017

HOROSCOP 3 SEPTEMBRIE BERBEC. In prima parte a zilei, o problema profesionala se dovedeste mai complicata decat ati crezut la inceput. De fapt, se pare ca va lipsesc anumite date importante. Pentru a rezolva problema este necesar sa aveti rabdare si sa va pastrati optimismul. In plan personal, ar fi bine sa fiti mai intelegator cu cei apropiati.

HOROSCOP 3 SEPTEMBRIE TAUR. Ar fi bine sa nu va faceti un program foarte strict pentru azi. S-ar putea sa survina evenimente neprevazute, care va obliga sa va schimbati programul din mers. Se pare, insa, ca schimbarile va avantajeaza. Se recomanda evitarea speculatiilor si, in general, a activitatilor care presupun risc financiar. Seara, va puteti incarca bateriile acasa, in tihna, alaturi de cei dragi.

HOROSCOP 3 SEPTEMBRIE GEMENI. O activitate nefinalizata la timp v-ar putea crea probleme in relatiile cu colegii sau cu partenerii de afaceri. Indiferent cine este responsabil de intarziere, eastrolog.ro va sfatuieste sa reactionati cat se poate de diplomat si sa nu va lasati antrenat(a) intr-o cearta. Puteti sa va relaxati in compania celor apropiati, cu conditia sa lasati la usa casei problemele profesionale.

HOROSCOP 3 SEPTEMBRIE RAC. Dificultatile de la locul de munca risca sa va descurajeze. Nu va pierdeti increderea! Este o situatie trecatoare. Pe de alta parte, aceasta perioada dificila v-ar putea ajuta sa remarcati ajutorul pe care il primiti constant de la o anumita persoana. De evitat controversele cu cei apropiati, din cauza riscului de dispute!

HOROSCOP 3 SEPTEMBRIE LEU. Atmosfera pare sa fie usor tensionata in plan sentimental. Nu este momentul sa aveti o discutie serioasa, dar cu o vorba buna si un zambet puteti disipa o mare parte din tensiune. La locul de munca sau intr-o activitate intreprinsa pe cont propriu apar oportunitati de sporire a veniturilor. Trebuie, insa, sa aveti rabdare. Nu va grabiti sa va bazati pe promisiunile pe care vi le face azi un prieten!

HOROSCOP 3 SEPTEMBRIE FECIOARĂ. Relatia cu o persoana destul de importanta pentru dumneavoastra pare sa fie intr-un stadiu incert. Pentru a clarifica lucrurile este necesar sa aveti rabdare si sa lasati faptele sa vorbeasca.Nu este o zi buna pentru a discuta chestiuni serioase in plan sentimental. Un hobby creativ v-ar putea oferi relaxarea de care aveti nevoie.

HOROSCOP 3 SEPTEMBRIE BALANŢĂ. Va indispune o problema profesionala care va da bataie de cap si din cauza careia sunteti nevoit sa amanati alte activitati importante. S-ar putea sa primiti un ajutor nesperat, care va scoate din incurcatura. O ruda mai in varsta ar putea sa va dea o idee buna pentru afaceri sau sa va propuna sa va sprijine financiar. Nu promiteti decat ceea ce sunteti sigur ca veti putea face! Aveti posibilitatea sa rezolvati o problema de sanatate.

HOROSCOP 3 SEPTEMBRIE SCORPION. O suma de bani pe care contati intarzie sa apara. Daca v-ati planificat cheltuieli care nu suporta amanare, puteti cere ajutorul unui prieten. Cantariti-va bine fiecare cuvant si fiti scump la vorba. Altfel, exista riscul sa va para rau ca v-a luat gura pe dinainte. Va puteti relaxa in compania omului drag sau practicand un hobby creativ

HOROSCOP 3 SEPTEMBRIE SĂGETĂTOR. Pot aparea probleme in comunicarea cu partenerii de afaceri sau cu colegii. Incercati sa descoperiti latura constructiva din criticile celorlalti! Eforturile depuse acum in cariera va vor aduce curand aprecieri si beneficii banesti. In relatiile cu familia, este recomandat sa fiti intelegator si flexibil.

HOROSCOP 3 SEPTEMBRIE CAPRICORN. O zi buna in plan profesional, in care aveti suficienta libertate de miscare pentru a va pune in aplicare ideile. Atentie, insa, la tendinta de a exagera. Se recomanda mai multa cumpatare la capitolul cheltuieli Partenerul de viata s-ar bucura de cateva ore petrecute impreuna.

HOROSCOP 3 SEPTEMBRIE VĂRSĂTOR. Se pare ca azi sunteti cam distrat si nu reusiti sa va concentrati asupra chestiunilor complicate. Eastrolog.ro sa recomanda sa va ocupati mai intai de problemele importante si sa nu va asumati responsabilitati noi. O intarziere sau o neintelegere in legatura cu o suma de bani care vi se cuvine va incurca socotelile. S-ar putea sa va razganditi in privinta unor cheltuieli pe care aveati de gand sa le faceti curand.

HOROSCOP 3 SEPTEMBRIE PEŞTI. In plan profesional sunteti mandru de ideile dumneavoastra dar colegii si superiorii nu par sa le aprecieze asa cum ar merita. Nu este momentul cel mai potrivit pentru a provoca o dezbatere serioasa. Pentru a demara activitati importante si pentru a negocia ori semna documente, ar fi bine sa mai asteptati cateva zile. Puteti conta pe armonie in viata sentimentala.

De același autor

Related Articles