Horoscop 2 septembrie 2017

Horoscop Berbec

Un conflict de zilele trecute revine azi mult mai usor la normal caci, cuprinsi cumva de spiritul relaxant de weekend, fiecare parte implicata se arata dispusa sa renunte la orgolii. Este vremea compromisurilor, a negocierilor, in care si tu si celalalt mai treceti cu vederea unele aspecte si va aratati deschisi sa iertati si sa uitati. Unele dispute nici nu-si mai au rostul, pentru ca provin din diferente de gusturi absolut firesti, dar in care fiecare o tine pe a lui. Nu si azi!

Horoscop Taur

Ai ajuns intr-un moment in care stii cat valoreaza timpul. Se vede ca ai capatat mai multa experienta si nu mai lasi timpul sa se scurga inutil, ci profiti de fiecare moment pentru a-l valorifica la maximum. Treci in revista lunile care s-au scurs deja din acest an si descoperi ca ai avut parte de multe momente cu totul deosebite ce le-au transformat in punct de reper in destinul tau. Privesti spre viitor cu incredere, planificand deja evenimente deosebite.

Horoscop Gemeni

Ai facut candva o greseala si nu te poti inca debarasa de acest gand, incat vezi pericole peste tot. Ori ti se aminteste intruna despre situatia neplacuta de demult, ori faci ce faci si tot despre ea vorbesti, pentru ca a devenit un fel de balast pe care il tot cari dupa tine. Este vremea sa privesti inapoi cu tupeu si sa repari situatia, daca se poate, sau sa o stergi complet din amintire, pentru ca te trage inapoi.

Horoscop Rac

Petrecerile sau motivele de divertisment se pot incinge ad-hoc, fara nicio pregatire, pentru ca acolo unde se aduna cateva persoane dornice de distractie, nu trebuie sa pierzi ocazia! Cu un pahar sau cu putina muzica, atmosfera se destinde. Alatura-te oamenilor veseli, amuzanti, unde te vei molipsi si tu de buna dispozitie. Nici nu-ti aminti azi de griji, de lipsuri, de probleme, nu e acum e vremea sa te gandesti la asa ceva!

Horoscop Leu

Te simti excelent in societate, printre oameni, deci fa tot posibilul sa nu stai singur nicio clipa. Doar in colective largi de oameni, chiar si pierdut prin spatii publice aglomerate, cum ar fi o vizita la mall sau o manifestare publica in aer liber, te simti ca nou, pentru ca primesti energie din comunicarea cat mai variata cu oamenii. Nimeresti intr-un anturaj vesel, tonic, in care distractia e la ea acasa, si te-ai putea integra si tu foarte bine printre ceilalti, pentru ca te poti exprima liber, fara inhibitii si fara complexe.

Horoscop Fecioară

Esti un justitiar prin definitie si, daca descoperi ca cineva te-a mintit, iei masuri severe. Intuitia ta nu greseste, ci iti dai seama imediat daca cineva umbla cu cioara vopsita pe langa tine, de aceea te vei folosi de simturile tale pentru a scoate la iveala adevarul si pentru a pedepsi vinovatii. Nu poti accepta nici macar micile ipocrizii amicale, ci, daca ai ceva de spus, spui adevarul pe sleau, lasand la o parte amabilitatea si diplomatia. Esti de parere ca lucrurile importante trebuie exprimate sincer si ferm decat sa te ascunzi dupa deget.

Horoscop Balanță

Esti obosit la final de saptamana, dar multumit de rezultatele la care ai ajuns. Ai muncit mult, ti-ai testat practic rezistenta si vointa, dar ai demonstrat ca esti capabil de eforturi maxime atunci cand iti propui ceva. Ai ocazia de a vorbi despre cat de greu a fost sa duci la capat un proiect si spui sincer prin ce greutati ai trecut. Lumea va aprecia tot ce a depins de tine, pentru ca meriti toate laudele. Chiar daca acum esti de-a dreptul epuizat, senzatia de implinire merita toti banii.

Horoscop Scorpion

Esti atat de preocupat de treburile ramase neterminate la serviciu, incat esti in stare sa te apuci si azi de treaba. Poate ti-ai luat de lucru si acasa, pentru ca te asteapta un eveniment important la serviciu si nu ai vrea sa te prinda pe picior gresit. Pui mana pe carte, umbli dupa ultimele noutati din domeniu prin toate sursele de informatie pe care le ai la dispozitie ca, la finalul zilei, sa poti spune ca esti suficient de bine pregatit pentru ceea ce va urma.

Horoscop Săgetător

E agitatie mare in jur, parca toata lumea a uitat de politete si diplomatie si ridica tonul la orice fleac. Noroc ca tu te poti detasa cel mai usor de atmosfera tensionata in care te afli, pentru ca ai si alte lucruri la care sa te gandesti. Tu nu pui la suflet nervii celor din jur, nici traficul, nici starea vremii, parca ai fi de pe alta planeta. Se vede pe chipul tau ca reusesti sa-ti pastrezi calmul si zambetul, fara sa te implici in iuresul nervos din preajma.

Horoscop Capricorn

Nu te crampona de obstacolul minor care te tine acum pe loc, ci mai cere sfaturi, suna un prieten, aduna-ti grupul de sustinere, pentru ca solutiile apar din aceasta consultare reciproca. Ideile tale, combinate cu ale celor din jur, vor duce la deblocarea situatiei si totul va merge din nou ca uns pe o linie ascendenta. Hopurile sunt inerente in orice plan important, mai ales cand sunt atat de multe capete luminate la un loc, dar din schimbul permanent si sincer de opinii se nasc si solutiile salvatoare.

Horoscop Vărsător

Esti pus in situatia delicata de a alege intre placere si datorie. Ai in fata doua directii: una incepe cu trebuie, cealalta cu mi-ar placea sa… Ce sa alegi in situatia de fata? Inima iti transmite ceva, mintea cu totul altceva, dar in cele din urma argumentele rationale si pragmatice vor cantari mai mult. Acum nu conteaza ce doreste sufletul tau, ci ceea ce trebuie sa faci in situatia data, ca atare asuma-ti raspunderea.

Horoscop Pești

Esti tras in doua directii si ambele au si avantaje care merita atentie, dar si unele dezavantaje pe care trebuie sa le eviti. Nu stii ce sa alegi, pentru ca ambele sensuri sunt la fel de ofertante, tocmai de aceea va trebui sa pui in balanta efectele pe care le are fiecare dintre ele asupra ta. Nu conteaza ceea ce iti ofera ele acum, pe loc, ci ceea ce deschid in perspectiva. Gandeste-te ca atare mai mult la viitor decat la prezent.

De același autor

Related Articles