Un român a fost arestat în noaptea de sâmbătă spre duminică în Italia, la Olbia după ce asupra sa au fost descoperite nu mai puțin de 1,2 kilograme de cocaină în valoare totală de 200.000 de euro, a relatat publicația Sardegna Oggi.

Românul cu inițialele A.N s-a dovedit a fi un curier care avea rolul de a transporta cocaina între diversele grupuri infracționale din Peninsulă. Acesta a fost surprins în camera sa de hotel acolo unde depozitase 500 de grame de cocaină, droguri ambalate în 44 de capsule.

Românul a înghițit o cantitate impresionantă de droguri

Din cauza faptului că românul de 35 de ani avea antecedente în traficul de droguri polițiștii l-au condus la spitalul din zonă acolo unde medicii au făcut o descoperire cu adevărat teribilă. Românul înghițise nu mai puțin de 61 de capsule care conțineau cocaină, capsule care au fost descoperite în stomacul său în urma radiografiilor făcute.

Practic românul avea în stomac aproximativ 700 de grame de cocaină pe care a încercat astfel să o ascundă de carabinierii care îi percheziționaseră camera de hotel.

Românul a fost arestat și în prezent se află încarcerat în închisoarea din localitatea Sassari.