Societatea civilă lugojană ia atitudine față de atacurile din mediul virtual.

Societatea civilă lugojană ia atitudine față de atacurile din mediul virtual.

La redacție am primit o scrisoare deschisă, adresată primarului Francisc Boldea, și semnată de 8 asociații din Lugoj, pe care o redăm integral:

SCRISOARE DESCHISA ADRESATA PRIMARULUI MUN. LUGOJ, DL. FRANCISC BOLDEA

Domnule Primar, noi, parte a societății civile, dorim să vă asigurăm că aveți tot sprijinul și toată susținerea lugojenilor care v-au ales prin vot democratic să conduceți cu cinste Municipiul Lugoj, dovedind până în prezent că tot ceea ce ați făcut pentru lugojeni, ați făcut cu demnitate, responsabilitate și legalitate.
Recurgem la acest demers, având în vedere atacurile denigratoare și mincinoase din ultima perioadă postate pe site-uri și căi de socializare și îndreptate împotriva Primarului mun. Lugoj, a domnului dr. Erwin Floroni, personalitate marcantă și director al Spitalului Municipal „Dr. Teodor Andrei” Lugoj, precum și împotriva unor asociații ce au dat acestui oraș, titulatura de Al Doilea Oraș Liber de Comunism – A doua Capitală a Revoluției Române.
Crearea pe căile de socializare de către Liviu Brândușoni – consilier local independent , ziarist – de multiple conturi, pagini și grupuri și postarea repetată pe acestea a articolelor sale denigratoare și mincinoase , au drept scop manipularea si dezinfomarea opiniei publice și a lugojenilor .
Mai mult, orice luare de atitudine sau drept la replică a cetățenilor âmpotriva dezinformărilor postate este îngradită de către Liviu Brândușoni, prin ștergerea comentariilor și blocarea accesului , întrucât se dorește cu ardoare de către acesta și grupurile sale de interese ca opinia publica să nu cunoască situația de fapt reală.
Dar, lugojenii nu mai pot fi mințiți , lugojenii cunosc foarte bine răul făcut orașului de către factorii destabilizatori, consilierii independenți Marius Martinescu și Liviu Brândușoni , o rușine pentru Consiliul Local al mun. Lugoj , care trăiesc din minciună și dezinformare și care pun interesele lor personale și de grup mai presus decât interesele lugojenilor.
Domnule Primar, vă cerem imperios să nu cedați în fața atacurilor mârșave ce au drept scop ducerea ân eroare a opiniei publice și destabilizarea administrației publice locale lugojene!
Totodată cerem demiterea de urgență a directorulului interimar al Școlii de arte “Remus Tașcău” Lugoj, în persoana doamnei Lupescu Loredana Livia, întrucât dânsa nu este capabilă să conducă această instituție, de la numirea sa și până în prezent, administrarea școlii fiind zero, activitatea dânsei rezumându-se doar la atacuri de natura politică, ținta atacurilor sale, susținute de anumite personaje de coloratură politică sau autointitulate “independente”, fiind Primarul mun. Lugoj, domnul Francisc Boldea, în încercarea disperată de denigrare a acestuia prin dezinformarea opiniei publice.
Domnule Primar, lugojenii sunt alături de Dvs. intrucât ați fost investit prin vot să conduceți destinele acestui oraș și ați dovedit că sunteți demn de încrederea pe care v – au acordat-o lugojenii, iar noi, parte a societății civile, nu acceptăm ca astfel de elemente destabilizatoare sa ia în deradere votul lugojenilor.

Semnatarii :
Organizația pentru protecți cetățeanului Timiș – OPC TIMIȘ
Vicepresedinte – Jr. Viorica VUCAN

Liga dreptății împotriva corupției și abuzurilor din România – Europa LDICAR – EUROPA
Presedinte – Jr. Petru ANTONI

Asociația persoanelor defavorizate “O ȘANSĂ” LUGOJ
Presedinte – Dr . Dorel TUBREA

SERVICIUL DE VOLUNTARIAT MEDICAL
Asistent medical – Loredana BARBU

Asociația crescătorilor de porcine din județul Timiș – ACP TIMIȘ
Presedinte – Dr. Ing. Ion COCOS

Asociaţia producătorilor agricoli și crescătorilor de animale Timiș – APACA TIMIȘ
Presedinte – Valentin BUDULAN

Asociația Sportiva “AS GUN CLUB” LUGOJ
Maestru , Campion european – Robert PAPP

Asociația culturală de dansuri populare și soliști de folclor PERLA BANATULUI
Director – Vasile Nechita

 

1 COMENTARIU

  1. Traiasca partidul! Cu asa „societate civila”, ne meritam soarta, acum dupa 28 de ani de la revolutie, intr-un oras unde toate persoanele care vor sa faca ceva bun sau persoanele care au realizat ceva in viata si care pot ridica prestigiul orasului sunt alungate (ex. recent: Silviu Oravitzan)!

    In 2014, aproximativ aceleasi persoane il sustineau pe Ion Iliescu intr-o scrisoare asemanatoare:
    https://www.agerpres.ro/comunicate/2014/11/29/comunicat-de-presa-opc-timis-opc-caras-severin-asociatia-persoanelor-defavorizate-18-53-46
    „domnul Ion ILIESCU, un om cu merite și calități deosebite pe care nimeni nu le poate contesta, fiind liderul care a creat atât condiții favorabile societății civile române”
    sau alta similara:
    http://www.ziuadevest.ro/crescatorii-de-porcine-si-alte-sapte-asociatii-autointitulate-societatea-civila-lugojeana-sar-in-apararea-primarului-boldea/
    Cred ca acest lucru spune totul despre caracterul lor si nu mai este nevoie sa detaliem.

Comentariile sunt închise.

Cele mai citite

Related Articles