Italia: Român de 22 de ani călcat intenționat cu mașina, de un alt român, din cauza unei femei

Un român de 27 de ani a fost arestat ieri de carabinierii italieni fiind acuzat că l-a lovit intenționat cu mașina pe un conațional în vârstă de 22 de ani a relatat publicația Roma Today.

Totul s-a petrecut în Palestrina, pe strada Quadrelle, duminică 27 august în jurul orei 23.30, acolo unde un automobil l-a lovit pe un român de 22 de ani care a fost transportat de urgență la spitalul „Monti Prenestini“ acolo unde medicii au constatat că acesta era serios rănit. Imediat după accident, mașina care l-a lovit pe tânăr a dispărut de la fața locului.

Românul avea multiple traumatisme craniene și o fractură deschisă la picior, pentru recuperarea sa medicii estimând cel puțin 60 de zile de îngrijiri medicale.

Tânărul a fost călcat cu mașina intenționat

Carabinierii au pornit imediat în urmărirea șoferului care l-a lovit cu mașina pe român și apoi a fugit de la locul accidentului. În urma investigațiilor au constat că era vorba de un alt român, cu vârsta de 27 de ani, care l-a lovit intenționat pe compatriotul său, pe care îl cunoștea, după care a fugit.

La mai puțin de 12 ore de la accident românul de 27 de ani a fost reținut și plasat în arest fiind acuzat de tentativă de omor de autoritățile italiene. Din primele informații obținute de jurnaliștii italieni se pare că motivul pentru care românul de 27 de ani l-a călcat cu mașina pe conaționalul său ar fi o dispută referitoare la o femeie, pe care cei doi și-o disputau.

De același autor

Related Articles