Tinere, frumoase și curajoase. Ele sunt polițistele zilei în România

Două tinere polițiste românce și-au riscat viața într-o misiune iar acum sunt considerate demne de dat exemplu de colegii lor. Povestea lor a fost  relatată chiar pe pagina oficială de Facebook a Poliției Române, astăzi 26 august.

Cele două polițiste, din cadrul unei structuri neoperative a Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, în timp ce se aflau în drum spre concursul de trecere a agenților de poliție în corpul ofițerilor, în calitate de supraveghetori, au fost sesizate, de un cetățean, că un individ a furat un telefon mobil de la doi bătrani, aflați într-o stație de autobuz din Capitală.

În acel moment, una dintre polițiste, Larisa, a coborât din mașină, alergând după bărbat, în timp ce colega ei, Cristina, îl urmarea cu mașina. A alergat 15 minute după el, iar după mai multe somații din partea colegelor, cel în cauză a încetinit.

Polițistele l-au imobilizat, timp în care un martor a apelat numărul unic 112. După șase minute a sosit un echipaj de poliție de la Secția 20, care l-a preluat pe bărbat. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, pentru infracțiunea de furt.

Cele mai citite

Related Articles