[VIDEO-FOTO] Renaşte handbalul reşiţean cu 4 echipe la CSM Şcolar Reşiţa

385

Handbalul la Reşiţa n-a murit ne-au arătat-o astăzi componenţii echipei masculine nou formate, CSM Şcolar Reşiţa

În sala polivalentă din Reşiţa au fost prezentate în această după-amiază echipele Clubul Şcolar Reşiţa, cele trei de juniori I, II şi III, precum şi cea de seniori, care urmează să evolueze în Divizia A. Formaţiile sunt susţinute de Primăria Reşiţa, cu sprijinul Consiliului judeţean.

 

Alexandru Vulpe a afirmat:

“E o nouă provocare pentru mine. Vin de la un acelaşi proiect de la Iaşi. Sper să facem o treabă cât mai bună. Autorităţile să se implice cât mai mult. Pe viitor să ne batem la promovare. O atmosferă plăcută cu foşti colegi de echipă. Publicul reşiţean să vină la meciuri în număr cât mai mare şi să-i facem pe reşiţeni să ne aplaude cu cât mai multă bucurie, să facem un spectacol pentru ei.”

Raul Haimbach:

Mă bucur foarte tare că s-a înfiinţat această echipă. Sperăm că şi în campionat să ne descurcăm foarte bine. Majoritatea băieţilor suntem din Reşiţa, suntem tineri, sperăm să facem o treabă cât mai bună. Să câştigăm cât mai multe meciuri şi să terminăm cât mai sus.”

Componenţii lotului sunt: Ovidiu Dumitru, Andrei Pascari, Gabriel Boşca,Alexandru Ilie, Sebastian Pârvan, Alexandru Ion, Vuita Boban, Alexandru Vulpe, Andy Sămînţă, Snezan Radoslavlevici, Marius Grozăvescu, Raul Heimbach, Raul Bote, Antonio Gîrban, Denis Barbu, Stefan Drăgan, Claudiu Melen, antrenaţi de Marcel Vulpe.

Cu ocazia festivităţii de prezentare a lotului, CSM Şcolar Reşiţa a susţinut un meci amical cu partenera sa de Divizia A, Politehnica Timişoara 2, pe care a învins-o cu 33-30, la pauză scorul a fost egal 16-16. Dacă prima repriză a fost dominată de oaspeţi, în cea de a doua s-au evidenţiat reşiţenii. A fost un meci echilibrat, în care formaţia reşiţeană a demonstrat că are capacitatea de a ţine pasul sau chiar să-şi depăşească adversarii din eşalonul secund.Cei mai eficienţi marcatori ai CSM Şcolar Reşiţa au fost Vulpe, Grozăvescu şi Heimbach.

CSM Şcolar Reşiţa va mai disputa două meciuri amicale la finalul acestei săptămâni cu echipa sârbă HC Kikinda.

Cristina Corocan