Zilele Băilor Herculane revin în Centrul istoric!

Au rămas aproape trei săptămâni până la desfăşurarea ZILELOR ORAŞULUI BĂILE HERCULANE, iar pentru administraţia publică locală a fost destul de greu să aleagă locul unde vor avea loc manifestările din perioada 8-10 septembrie din oraşul de pe Valea Cernei, fiind luate în calcul mai multe variante!

De la prima ediţie şi până în urmă cu trei ani manifestările s-au desfăşurat în Centrul Istoric, iar ultimele ediţii s-au desfăşurat la parcarea din zona Parcului Vicol!

Locaţia a fost stabilită în Centrul Vechi al staţiunii, unde se făcea şi în perioadele anterioare, mai exact începând de la Hotelul Cerna şi până la Hotelul Decebal, unde vor fi amplasate standurile comercianţilor. Scena va fi amplasată pe carosabil, între Vila Elisabeta şi Hotelul Decebal, tocmai pentru a preveni deteriorarea Parcului Central şi lumea să nu calce iarba, se vor poziţiona toţi spectatorii dinspre Hotelul Cerna, cu vizibilitate spre scenă!“, ne-a declarat Cristian Miclău – primarul oraşului Băile Herculane.

Ca de obicei, numeroşi comercianţi şi-au manifestat la fiecare ediţie dorinţa de a participa cu standuri pentru vânzare la acest important al urbei de pe Cerna, iar acest an nu face excepţie! “Au fost depuse numeroase solicitări, atât scrise, cât şi prin intermediul e-mailului, noi le-am centralizat şi vor fi comunicate celui care se va ocupa de organizarea ZILELOR ORAŞULUI BĂILE HERCULANE!“, ne-a precizat edilul-ţef al urbei de pe Cerna.

Paul-Sever SMADU

1 COMENTARIU

  1. Păcat de parcul Central,va fi dezastru dupa ce se va umple de comercianți…trăim in România:unul face,altul distruge….succes

Comentariile sunt închise.

Cele mai citite

Related Articles