Mesajul unui preot român către hoțul care i-a spart mașina: “Aș dori să-i dau și cablul de alimentare…”

Un preot din Cluj a transmis ieri un mesaj extrem de interesant pe pagina sa personală de socializare, mesaj în care își exprimă regretul că hoțul care i-a spart mașina nu a găsit și cablu de alimentare de la MP 4-ul  pe care l-a furat.

Preotul, pe nume Claudiu Melean, s-a declarat gata să-i ofere cablul de alimentare hoțului deoarece acesta nu are mufă obișnuită și este greu de găsit. Mai mult acesta s-a declarat mâhnit că  geanta de prescuri, care de asemenea i-a fost furată din mașină, era goală, așa că hoțul nu a putut beneficia nici măcar “de un colț de prescură” care să-i potolească foamea.

“Azi noapte mi-a deschis cineva masina. A luat un mp4 si o geanta pentru prescuri. As dori sa-i dau si cablul de alimentare pt ca nu e cu mufa obisnuita. Imi pare rau ca geanta era goala. As fi vrut sa ii dau macar un colt de prescura sa-i aline foamea.” – a scris preotul pe facebook.

După postarea preotului comentariile nu au întârziat să apară, reacțiile utilizatorilor de internet fiind extrem de diverse.

Cine este Claudiu Melean, preotul care a postat mesajul pe internet

Preotul Claudiu Melean este născut la 17 decembrie 1979, în localitatea Şieu, judeţul Bistriţa-Năsăud, fiind al treilea fiu al părinţilor Traian şi Rafila, conform unei autobiografii postate pe internet. Între 1994 şi 1999 a urmat cursurile Seminarului Teologic Ortodox din Cluj Napoca. În timpul Seminarului, mai precis în anul 1997, s-a  înscris la Şcoala de Arte din Cluj-Napoca, absolvind secţia „Pian” în anul 2002.

Între 1999 şi 2003 a studiat la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca. Apoi, între 2003-2004 a urmat masteratul în Teologie al aceleiaşi Facultăţi, la secţia Sistematico-biblică.

Cele mai citite

Related Articles