Italia: Îngrijitoare româncă lovită de o mașină condusă de o italiancă. Șoferița a fugit de la locul accidentului

Prin clipe extrem de  neplăcute a trecut o îngrijitoare româncă de 36 de ani din Sardegna care a fost lovită de o mașină în timp ce mergea regulamentar pe stradă, a relatat ieri publicația unionesarda.it.

Totul s-a petrecut la intrarea de pe podul de peste râul Flumendosa acolo unde o șoferiță italiancă de 25 de ani care conducea neatent a ieșit de pe carosabil și a lovit-o pe româncă care se deplasa pe jos împreună cu alți doi români.

După ce a lovit-o pe româncă, italianca, care se afla la bordul unei mașini Fiat Punto, a accelerat și a părăsit locul accidentului. Românca, care lucrează ca îngrijitoare la  Muravera ,a rămas căzută la pământ și a fost transportată de echipajele de urgență la spital unde medicii au constatat că are mâna dreaptă fracturată și i-au acordat 30 de zile de îngrijiri medicale.

Șoferița italiancă reținută după câteva ore

Între timp carabinierii au reușit să identifice posesoarea mașinii care a lovit-o pe româncă cu ajutorul oglindei retrovizoare care s-a rupt și a căzut la locul accidentului. Italianca de 25 de ani a fost oprită în trafic și reținută după câteva ore de carabinieri. Șoferița este acuzată de fuga de la locul accidentului și neacordarea de prim ajutor victimei accidentului.

Cele mai citite

Related Articles