Italia: Româncă de 53 de ani și o fetiță de 9 ani moarte în urma unui accident teribil

Un accident teribil petrecut în noaptea de 15 spre 16 august  august i-a urmat viața unei românce de 53 de ani care se întorcea din concediu și unei fetițe de naționalitate italiană de numai 9 anișori, a transmis astăzi publicația Roma Today.

Accidentul a avut loc pe autostrada A25, între localitățile Celano și Avezzano. Un cuplu de români care se întorceau din Abruzzo într-o mașină Opel Agila a avut parte de un devărat coșmar deoarece mașina lor a fost tamponată de o mașină de teren în care se aflau patru cetățeni italieni.

În urma impactului violent atât românca de 53 de ani din Opel, cât și o fetiță de 9 ani din cealaltă mașină au decedat pe loc. Românca se numește Gabriela Popescu și era rezidentă la Roma.

Și mama fetiței de 9 ani, Elisabetta Mariotti de 48 de ani a fost grav rănită, în timp ce soțul româncei și ceilalți doi pasageri din mașina de teren (un minor de 14 ani și un bărbat de 49 de ani)  se află în afara oricărui pericol, fiind răniți ușor, a transmis presa din Italia.

Poliția locală a deschis o anchetă pentru a determina care au fost cauzele accidentului și cine este responsabil pentru producerea acestuia.

Cele mai citite

Related Articles