Cine este tânăra româncă care a servit o lecție de civilizație unor baieți dintr-un jeep. Reacția ei după ce gestul său a devenit viral

După ce filmulețul în care o tânără româncă, Oana Racheleanu, se dă jos din mașină și înapoiază o sticlă goală unor băieți dintr-un jeep care o aruncaseră pe geam a devenit viral, tânăra a ținut să aducă câteva lămuriri pe contul său personal de facebook:

“Video-ul ăla în care eu le înapoiez unora o sticlă pe care au aruncat-o în iarbă s-a tot dus. A devenit viral, Adevărul, Hotnews, Republica, Pro Tv au scris despre faza asta, iar eu sunt cu sprâncenele în creștet de uimire. Dar ce-am făcut, frate?

Ce-mi doresc eu după toată nebunia este ca măcar o parte (aș zice toți, dar nu e realist) din oamenii care au văzut video-ul ăla să ia atitudine. E mult mai riscant să stăm și să așteptăm. Să așteptăm să reacționeze altcineva, să se dea o lege care să prevadă nush ce, să vină poliția să dea amendă, să pice un meteorit peste ăla care face rău. E mult mai riscant pentru că în așteptarea asta o să fim conduși de reguli nescrise cu care nu rezonăm.”  a transmis Oana prin intermediul contului său de socializare.

Cine este Oana Racheleanu, românca devenită celebră după ce a luat atitudine

“Te salut! De profesie sunt jurnalist, dar în sufletul meu sunt un povestitor aflat mereu în căutare de oameni faini despre care să scriu. Iubesc portul popular și tradițiile, cred în viața trăită din plin, cu bune și cu rele și am mereu de oferit un zâmbet și un gram de energie.” se prezintă tânăra pe siteul său personal, oanaracheleanu.ro. Tot pe pagina sa de internet puteți găsi detalii despre activitatea sa de jurnalist.

Vă reamintim că Oana Racheleanu  s-a dat jos din mașina în care se afla, a ridicat o sticlă  aruncată pe șosea dintr-un jeep şi le-a dat-o înapoi celor  care o aruncaseră cu câteva secunde mai devreme pe geam, fără nici o grijă. Gestul ei a devenit viral și filmulețul care prezintă întâmplarea a fost văzut de aproape 500.000 de români.

Vezi mai jos filmulețul:

2 COMENTARII

  1. Este destul de riscant sa faci astfel de gesturi, precum Oana. Spun asta din propria experienta. La Memorialul Werner Hirschvogel de pe Valea Domanului, am atras atentia unor persoane: “Domnule, gunoiul se arunca intr-un cos de gunoi, nu pe strada”. Ce a urmat apoi au fost doar un sir de amenintari la adresa mea, nici vorba de mustrari de constiinta pentru faptul ca au aruncat gunoiul pe strada. Si desi era foarte multa lume pe strada, ce asistare la spectaculosul eveniment, cat si la nefericita mea intamplare, nu a intervenit NIMENI in apararea mea fata de astfel de specimene “smechere”. Singura mea problema era ca nu am anticipat din timp ca sa filmez. Altfel erau prezentati la politie acei stimabili domni. Asta este exact ceea ce se intampla in zilele noastre, majoritatea nu iau masuri de frica smecherilor, iar smecherilor nu le pasa ceea ce fac ei, desi au nenumarate multumiri, altfel probabil ar fii mai civilizati. Deşteaptă-te, române!

Comentariile sunt închise.

De același autor

Related Articles