Un cunoscut cântăreț din România a fost dat dispărut după ce a plecat în străinătate

Membrul  trupei No Stress, Fabian Sasu a dispărut fără urmă. Colegii săi de trupă au făcut anunțul pe Facebook. Tânărul ar fi plecat din țară la începutul lunii și de atunci nu a mai dat niciun semn.

“Colegul nostru Fabian Sasu este dat disparut. Este o situatie cat se poate de reala. Pe data de 2 august a parasit tara si de atunci nu mai avem niciun semn de la el. Telefonul este inchis si nu reusim sa aflam unde este si ce s-a intamplat. Momentan este cautat de Politia Romana si de Interpol. Toate evenimentele viitoare vor fi onorate si vom fi prezenti in formula pe care o stiti, cu exceptia evidenta a lui Fabian. Imediat ce avem vesti, vom posta. Multumim de intelegere!”, se arată în mesajul postat de colegii artistului.

Fabian Sasu este psiholog la un centru pentru tineri, iar pasiunea pentru muzică s-a concretizat într-o formaţie în care cântă alături de Vladimir Pocorschi şi Eliza Manda. În anul 2014, Fabian a fost concurent în echipa lui Smiley în cadrul celui de-al patrulea sezon al show-ului „Vocea României“.

În descrierea de pe siteul emisiunii Vocea României, din anul 2014,  muzicianul era prezentat astfel: “Are 32 de ani si se descrie ca o persoana cu un caracter cald, căreia ii place armonia și stilul de viata natural. Tatăl sau este din Liberia si a avut o scurta relație cu mama lui pe când studia arhitectura în Romania. Din păcate nu a ajuns sa îl cunoască niciodată.”

Cele mai citite

Related Articles