Italia: Un român de 24 de ani și-a bătut propria mamă și a rănit doi carabinieri

Scene de o violență rară, ale căror protagonist principal a fost un român de 24 de ani s-au petrecut ieri după amiază la Pescara, a relatat publicația Pescara Post.

Românul de 24 de ani, a cărui identitate nu a fost făcută publică, și-a bătut cu sălbăticie propria mamă și apoi a atacat carabinierii care au fost chemați să intervină. Totul s-a petrecut marți 15 august, în jurul orei 17.30 pe strada Canova din Pescara, acolo unde carabinierii au fost chemați să intervină de urgență deoarece un tânăr beat își agresa propria mamă.

Românul nu doar că nu s-a potolit la sosirea carabinierilor dar i-a insultat pe aceștia și și-a lovit în continuare mama. După ce a fost încătușat cu forța și dus în mașina poliției tânărul român a devenit extrem de violent și  i-a atacat pe cei doi carabinieri cu care se afla în mașină, rănindu-i pe amândoi.

Mai mult acesta a reușit să sară din mașină și a urmat o urmărire scurtă, românul fiind prins și reținut de carabinieri.

Ca urmare a acestui incident tânărul de 24 de ani a fost plasat în arest la domiciliu și a fost prezentat astăzi judecătorilor cu acuzațiile de violență domestică, opunere la arestare și ultraj. Urmează ca magistrații italieni să decidă dacă acesta va fi plasat în detenție sau va fi judecat în regim de arest la domiciliu.

Cele mai citite

Related Articles