Italia: Tânăr român de 21 de ani carbonizat în propria mașină

Un român de 21 de ani a avut parte de un sfârșit tragic ieri dimineață, 14 august 2017, după ce mașina pe care o conducea a luat foc în urma unui accident rutier.

Conform presei din Italia este vorba de Horațiu D, un tânăr român care, în jurul orei 5 dimineața se îndrepta, la volanul autoturismului personal, către barul în care lucra. Pe strada Casaletti, în localitatea Cerveteri (Lazio) mașina Chevrolet Matiz pe care o conducea Horațiu a ieșit de pe carosabil și s-a izbit violent de un copac.

Conform publicației Roma Today, care citează reconstrucția făcută de carabinieri, românul a rămas prins în mașina care a luat foc și la momentul sosirii echipajelor de urgență, anunțate de trecători, acesta a fost găsit carbonizat în mașină.

Încă nu se știe dacă românul a murit din cauza impactului violent sau pur și simplu acesta a fost prins între fiarele contorsionate și a ars de viu, ancheta deschisă de autorități urmând să stabilească cauza exactă a morții tânărului român.

Pe pagina de socializare a tânărului român au fost postate numeroase mesaje de condoleanțe de la prieteni și cunoscuți. Conform jurnaliștilor italieni tânărul era extrem de apreciat la locul de muncă și vestea morții lui i-a șocat pe colegii săi care au ținut să-i aducă un ultim omagiu.

De același autor

Related Articles