Italia: O întreagă familie de români a atacat un nigerian și l-a bătut cu cozile de la mătură

Incident mai puțin obișnuit în această dimineață la Palermo acolo unde carabinierii italieni au reținut o întreagă familie de români care este acuzată că a atacat și bătut un nigerian în plină stradă, a relatat SiciliaInformazioni.

Conform presei italiene este vorba de o familie copusă din tată, fiu și o nepoată. Cei trei au fost surprinși când au înconjurat, la intersecția străzilor Palagonia și Paterno, un bărbt de origine nigeriană pe care l-au luat la bătaie cu ajutorul unor cozi de mătură.

Norocul nigerianului a fost că în zonă se afla un polițist în timpul liber care a intervenit imediat și a chemat și echipajele de intervenție. Românii au fost reținuți de autorități și nigerianul a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Din primele informații românii l-au atacat pe nigerian încercând să-i ia permisul de ședere pe care acesta îl obținuse în Italia dar nu este clar motivul pentru care aveau nevoie de aceasta deoarece cetățenii români nu au nevoie de astfel de acte pe teritoriul italian, fiind cetățeni europeni. Mai mult aceste informații au fost furnizate, se pare, de bărbatul nigerian, așa că trebuie verificate înainte de a fi considerate adevărate. 

Poliția din zonă a demarat o anchetă pentru a stabili exact cauzele atacului, în timp ce românii așteaptă să afle dacă vor fi judecați în libertate sau în arest.

De același autor

Related Articles