Româncă bătută și jefuită de doi libieni în Italia

Aventură extrem de neplăcută pentru o prostituată româncă din Italia care a fost atacată, bătută și jefuită de doi libieni imigranți în localitatea Trapani noaptea trecută, a relatat publicația SiciliaOggiNotizie.

Românca a fost acostată de cei doi imigranți și după ce au bătut-o aceștia i-au luat toate bunurile de valoare pe care le avea asupra sa. După ce a reușit să scape din mâinile celor doi femeia a sunat la poliție și a spus că a fost tâlhărită de doi negri în zona pieței Gian Giacomo.

Ajunși la fața locului polițiștii italieni au preluat semnalmentele celor doi de la româncă și au demarat imediat operațiunea de căutare și identificare a agresorilor. Cei doi au fost găsiți destul de repede și după o urmărire de mașini spectaculoasă pe străzile din Trapani unul din ei a fost reținut. Este vorba de Mohammad El Maanssouri, un cetățean libian de 20 de ani care este înregistrat ca și solicitant de azil în Italia. Asupra lui au fost găsite două cuțite, bunurile furate de la româncă și câteva doze de droguri.

Celălalt libian a scăpat și este în continuare căutat de poliția din Trapani. Identitatea prostituatei românce nu a fost făcută publică de autoritățile italiene.

Cele mai citite

Related Articles