[AUDIO] Ziua Internaţională Anticorupţie

afisul-anticoruptieZiua Internaţională Anticorupţie este sărbătorită astăzi printr-o serie de activităţi de conştientizare a cetăţenilor din întreaga ţară.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Direcţiei Generale Anticorupţie, Sarmizia Fetcu, în ceea ce priveşte zona Banatului, în mod deosebit Timişoara, în acest moment, Serviciul Judeţean Anticorupţie, împreună cu lucrători ai Poliţiei, desfăşoară o serie de activităţi de informare a cetăţenilor prin distribuirea de pliante, care conţin informaţii despre faptele de corupţie, cum să te fereşti de acestea, cum să sesizezi o astfel de faptă şi, de asemenea, se pot găsi şi diverse mesaje anticorupţie.

Datorită faptului că munca de prevenire are rezultate în timp, tot ceea ce se doreşte prin activităţile întreprinse, astăzi în mod deosebit, este conştientizarea populaţiei cu privire la riscurile faptelor de corupţie.

În Caraş-Severin, ziua aceasta a fost marcată printr-o şedinţă de amploare a Serviciului Judeţean Anticorupţie, în care s-au luat în discuţie activităţi de prevenire şi de schimbare a atitudinii cetăţenilor, predispuşi la corpuţie, în spiritul integrităţii.

Purtătorul de cuvânt al Direcţiei Generale Anticorupţie, Sarmizia Fetcu:

Cele mai citite

Related Articles