Berbec

Esti nevoit sa termini ceva la ce lucrezi de multa vreme. Alergi toata ziua si ceilalti nu prea inteleg ce se intampla. Ai grija ca seara o sa ramai fara energie si nu o mai poti lua parte la un eveniment la care esti asteptat.

Taur

In sfarsit obtii informatiile pe care le astepti de multa vreme. Esti multumit. E mai bine decat te asteptai, asa ca acum esti gata sa sarbatoresti faptul ca ai scapat de o grija.

Gemeni

Vei fi foarte solicitat, astazi, la birou si daca nu esti atent, risti sa uiti de ceva important. Daca se va intampla asta, toata munca facuta de dimineata nu va mai avea nicio valoare. Eventual, cere ajutorul cuiva in care ai incredere.

Rac

Esti putin stresat. Urmeaza o sedinta importanta la care urmeaza sa iei parte impreuna cu echipa ta si stii ca se vor lua decizii de care depinde viitorul vostru profesional.

Leu

Azi nu dai randament la job. Astepti vesti referitoare la niste acte pe care le-ai semnat ori urmeaza sa le semnezi. Este vorba despre ceva important pentru tine, asa ca pana nu afli rezultatul, nu te poti concentra la nimic.

Fecioara

O zi de luni obisnuita pana la amiaza cand, la munca, esti pus in fata unor situatii care te vor lasa fara replica. Incearca sa iti pastrezi calmul si nu da satisfactie celor care incearca sa te provoace.

Balanta

Aveai mari emotii, dar incepi sa te linistesti. Afli ceva ce te face sa fii optimist cu privire la proiectul la care lucrezi de ceva vreme. Seara trebuie sa ajungi undeva, dar te va retine ceva si vei intarzia putin.

Scorpion

Un inceput de saptamana agitat. O sarcina primita de dimineata nu te lasa sa te ridici de la birou, iar dupa-amiaza se anunta o intalnire importanta la care vrei sa faci o impresie cat mai buna.

Sagetator

Primesti un mesaj care te face sa sari in sus de bucurie. Se amana data de predare a unui proiect important la care lucrezi si care te tinea blocat toata vara. Profiti de asta si iti planifici rapid un concediu.

Capricorn

Nu intelegi ce s-a intamplat cu un coleg care iti face viata grea de o vreme. E tot mai evident ca are ceva cu tine si remarcile lui incep sa te deranjeze. Cel mai simplu ar fi sa aveti o discutie intre patru ochi.

Varsator

Esti cel mai relaxat. Nu iti faci deloc probleme legat de ceea ce o sa aiba loc dupa-amiaza si incerci sa-ti linistesti colegii care sunt foarte speriati. Poate stiu ei ceva ce tu inca nu ai aflat…

Pesti

Esti foarte multumit. Toate merg asa cum iti doresti tu si, deocamdata, nimeni nu are nimic de comentat. Daca stii sa-ti pastrezi calmul si nu grabesti lucrurile, rezultatele vor fi cele pe care le astepti.