Halep – Strycova, în optimile de la Toronto

48

Simona Halep a debutat în forţă la Toronto, cu o victorie cu 6-3, 6-4 contra Magdalenei Rybarikova, însă nu are timp de respiro la turneul de categorie Premier 5.
Românca va juca în optimile de finală chiar în această seară, când o va înfrunta pe cehoaica Barbora Strycova, în direct la Digi Sport 2.
Partida celei de-a doua jucătoare a lumii va fi a treia a zilei de pe Terenul Central şi va începe în jurul orei 22.00.
Liderul mondial, Karolina Pliskova, deschide ziua la turneul canadian, în direct la Digi Sport 2, de la ora 18.00, contra japonezei Naomi Osaka, iar Agnieszka Radwanska şi Caroline Wozniacki se înfruntă imediat după cehoaică, înaintea Simonei Halep.
În sesiunea de seară se vor juca pe Central partidele Elina Svitolina – Venus Williamş care nu va începe mai devreme de ora 2.00, şi Ashleigh Barty – Garbine Muguruza. Fostul lider mondial, Angelique Kerber, va evolua pe Granstand contra americancei Sloane Stephenş tot în direct la Digi Sport 2, după partida Simonei Halep.
La Digi Sport 3 vor începe de la ora 19.30 partidele din optimile de finală ale turneului ATP de la Montreal. Roger Federer şi Rafael Nadal sunt printre cei care vor lupta pentru un loc în sferturi la Masters-ul canadian.
Sursa foto: digisport.ro