Băile Herculane – oraș liber de…moloz!

Conducerea administraţiei publice a oraşului Băile Herculane a trecut astăzi la ridicarea deşeurilor rămase după realizarea unor construcţii şi depuse pe domeniul public.

În această perioadă, la nivelul staţiunii executăm lucrări de întreţinere a spaţiilor verzi, cât şi colectarea molozului depus lângă punctele de colectare a gunoiului de pe raza oraşului. În zona cimitirului nou, ca urmare a executării bolţilor din cimitir s-a adunat o cantitate destul de mare de pămânţ piatră care a fost încărcată astăzi în tractorul Primăriei şi încă o maşină, care a făcut voluntariat astăzi şi îi mulţumesc pe această cale!“, ne declară Ştefan Peneşel – viceprimarul oraşului Băile Herculane.

Materialele colectate sunt transportate într-un loc special destinat acestui scop, unde pot depozita deşeurile rezultate din construcţii toţi cei care au nevoie. “Avem o suprafaţă a Primăriei unde depozităm materialele, se încasează o taxă de 33 lei pentru un metru cub, cei care au nevoie merg să plătească taxa şi le depozitează acolo, urmând a fi folosite la drumurile mărginaşe pentru nivelarea gropilor, materialele care se pot recicla. În vecinătatea acestei suprafeţe se depun resturile vegetale, care vor fi compost după ani de zile!“, ne-a precizat viceprimarul oraşului de pe Valea Cernei.

Paul-Sever SMADU

Cele mai citite

Related Articles